Aftenens artister

Innocent Blood


Det danske band Innocent Blood blev for alvor kendt, da  de lavede soundtracket til filmen “Kærlighed ved første hik”. Vi har talt med forsanger Ditlev Ulriksen: “Innocent Blood støtter PULS fordi det er vigtigt at holde fokus på forebyggelse og behandling af hjertelidelser. Det er noget der kan ramme alle, og Innocent Blood har selv haft det tæt på livet. Derfor stiller Innocent Blood uden tøven op til dette arrangement, der gør en stor indsats for at støtte op om forbedrede vilkår for hjertepatienter og den nødvendige forskning.”

Mahamad Habane


Oplev komikeren Mahamad Habane, som bruger sin somalistiske baggrund, når han optræder med comedy.  Habane har vundet konkurrencen “De Nyeste Nye” i 2016 og fik en semi finale plads ved DM I Stand Up 2017. Lige nu turnerer han med sit første one-mand show “MAN IN BLACK”.

Emmelie de Forest


Emmelie de Forest fik sit helt store gennembrud, da hun vandt det internationale melodi grand prix i 2013 med sangen “Only Teardrops”. Lige nu er Emmelie aktuel med sin nye single “History”.

Maria Montell

Du kan også opleve den skønne Maria Montell på scenen den 2. juni. Maria Montell har netop udgivet sit helt nye album “Soy Maria”. Maria Montell er et etableret navn på den danske musikscene, og har udgivet ikke mindre end 8 albums som solist og sangskriver. Maria fortæller: “Jeg har sagt ja til PULS, da jeg synes, det er fantastisk, at folk, som Morten, tager et intiativ til en event, der kan generere nogle penge til “Hans hjertesag” og Hjerteforeningen, som jeg har støttet før. Jeg ved præcis hvor meget arbejde der ligger i sådanne events, da jeg selv har været intiativtager til en del af dem i mit liv. Man skal støtte op om folk med gode intentioner og intiativer, som også er ambitiøse. Glæder mig til, at optræde med min nye sang “Soy Maria” fra mit seneste Album med samme navn“.

In Lonely Majesty 

Oplev In Lonely Majesty, som formår at krydre den irske folkemusik med dybfølte rockmelodier. Dette smeltes sammen til en unik indiefolk-lyd, som har givet bandet et stort internationalt potentiale.

Linda Andrews

Linda Andrews blev landskendt, da hun vandt X Factor tilbage i 2009. Linda er lige nu aktuel med sit helt nye album “Linda Andrews”, og mon ikke at Linda giver en smagsprøve fra sit nye album til PULS?

Humørekspressen

Pharfar, Klumben, børne-tv-vært Chapper og guitarist Peter Lützen fra gruppen Panamah er gået sammen og har dannet dansktopgruppen Humørekspressen. De debuterede til Dansktop Prisen 2017 i Jyske Bank Boxen i marts, og deres debutalbum “En lille én” er netop udkommet.

Syngepige Anette Oxenbøll

Vi garanterer dig for, at Anette Oxenbøll vil få dig i festhumør. Anette er kendt som syngepige på Bakkens Hvile på Dyrehavsbakken og er et brag af en humørbombe, der også vil få dig op af sofaen derhjemme.

Bo Evers

Bo Evers er kendt som forsanger i bandet Modspil og for sin single “Fred”. Bo Evers glæder sig til at komme og fortæller, at han optræder til PULS, fordi han støtter kampen for de gode hjerter.

 

 

 

 

 

Alle vores artister vil sørge for, at I får et fantastisk show!