De frivillige bag PULS

Hvem er de frivillige, der arbejder på PULS? Læs om hele holdet her, og hvorfor de har valgt at støtte op om PULS.

Morten Wessel – initiativtager
Jeg hedder Morten Wessel, er 36 år og fra Vestegnen – men nu bosat i København. Jeg har dyrket sport siden jeg var barn, og har mødt mange skønne mennesker som jeg har dyrket sport med. Flere af disse har de sidste år fået hjerteproblemer. Alle i en ung alder. Derfor har jeg valgt at starte PULS – som sætter fokus på unge og sportsfolk med hjerteproblemer.”

Michael Kragh – salgskonsulent
“Jeg har valgt at bruge tid på PULS, da jeg kender Morten og han spurgte om jeg ville bidrage med mit netværk. Samtidig har jeg været aktiv inden for fodbolden og har, især i de senere år, oplevet flere og flere unge fodboldspillere, som har haft/fået konstateret hjertefejl, og set hvad det gør ved dem, men også deres familier. Derfor har jeg valgt at bruge tid på PULS.” 

Pernille Casparsen – ejer og stifter af konsulentvirksomheden Ana Doma & DINKONSULENT.NU
”Da Morten kom og spurgte mig, gik der få sekunder til, at jeg havde sagt ja. Selvfølgelig skulle jeg være med i PULS. Det giver da så meget mening. Ikke kun for at bistå unge idrætsudøvere med at blive ved med at kunne dyrke deres passion indenfor idræt, men også fordi jeg mener, at vi som mennesker har et menneskeligt ansvar i at passe på hinanden. Da hjertesygdomme er en af de sygdomme, der udfordrer mange mennesker i Danmark hvert år, synes jeg at, det er godt, at vi får sat større fokus på dette og hjælper hinanden med at gøre det nemmere at være et (ungt) menneske med hjerteproblemer. Jeg håber, at jeg med min deltagelse i PULS kan være med til at samle en masse ind, så der kommer flere midler til forskning på dette særlige område”.

Tim Jørgensen – Key Account Manager/ Sales manager
”Jeg har valgt at være med fordi det går til en super god sag. Jeg vil med glæde hjælpe og støtte for at få det hele til at gå op i en højere enhed, og for at få det hele til at lykkedes. Mennesker med ❤- problemer har også fortjent et godt liv!”

Per Marthin
“I forbindelse med at min søn fik en blodprop i hjertet, oplevede jeg den teknologiske udvikling, der er sket på hjerteområdet. Jeg støtter gerne at denne udvikling fortsætter til gavn for unge sportsfolk med hjerteproblemer. Derfor er jeg glad for at kunne yde et lille bidrag til at få indsamlingen op at stå.”

Martine Jacobsen – Digital marketingkoordinator hos FDM 
”Mange ikke er klar over, at hjerteproblemer er den næststørste dødssygdom i Danmark. Derfor sagde jeg ja til at arbejde på PULS, så vi kan få sat endnu større fokus på Hjerteforeningens vigtige arbejde. Vi skal hjælpe disse seje unge og sportsfolk, som kæmper med hjerteproblemerne til hverdag og forhåbentligt kunne gøre en forskel for dem i fremtiden. Derudover er det også utrolig inspirerende at arbejde sammen med en masse dygtige menneske, som alle brænder for den samme sag – nemlig at vi skal have samlet så mange penge ind som overhovedet muligt til Hjerteforeningen!”

Louise Bonnichsen – produktionskoordinator
“Jeg har takket ja til at hjælpe ved PULS, da vi sammen står stærkere, og jeg tror på, at vi kan gøre en forskel. Hvad er vigtigere end hjertet? Jeg er glad for at kunne bidrage med mine kompetencer og erfaring.”

Lars Moss – kommerciel chef i Dansk Cykel Union
“Jeg har takket ja til hjælpe ved PULS, og er glad for jeg kan være med til at gøre en forskel. Jeg glæder mig til at være en del af holdet bag PULS, og sammen kan vi være med til at sætte fokus på en vigtig målgruppe.”

Marie-Louise Høg – Digital marketing manager
“Jeg har valgt at være en del af PULS i år, fordi jeg for det første føler, at det er vigtigt at prøve at gøre en forskel, hvor man kan. Og samtidig er det utrolig givende og inspirerende at få lov til at arbejde sammen med så mane ildsjæle på det her projekt!”

Jeanett Arildskov og Christina Pedersen – Dekoratører
“Vi synes det er synd, når folk rammes af hjertekarsygdomme, specielt unge raske mennesker. Derfor vil vi gerne være med til at støtte et godt formål og bakke op om en god sag.”

Sussi Hoffgaard – lærer i 10. klasse
“Jeg støtter PULS, da jeg synes det er et bragende godt koncept og det er vigtigt at skabe opmærksomhed for hjerteforeningen og det livsvigtige arbejde de gør❤.”

Martin Munk Christensen – konsulent, digital kommunikation
Jeg er selvstændig konsulent indenfor digital markedsføring, kommunikation, events og kreative partnerskaber. Mit forretningsgrundlag er baseret på at hjælpe mine medmennesker. Enten gennem rådgivning, videndeling eller sparring. Vi er generelt privilegerede i Danmark, og jeg føler det er min pligt at give tilbage til samfundet og hjælpe til, hvor jeg kan. Det var derfor en no brainer at sige ja, da Morten spurgte, om jeg ville hjælpe med at stable dette fantastiske show på benene til fordel for Hjerteforeningen.

Kim Farum Mortensen – National Sales- & Account Developer hos Nespresso Business Solutions
Min egen datter blev født med 2 huller i hjertet, hvoraf det ene sad imellem de 2 hjertekamre og krævede operation, såfremt det ikke kunne lukke sig af sig selv. Denne triste besked blev vi mødt med, da hun blot var 1 dag gammel, og jeg mindes, at tiden nærmest stod stille, og at det virkelig ramte både min kæreste og jeg temmelig hårdt, da vi også fik at vide, at det jo ikke var en helt risikofri operation, og efter en meget hård graviditet, der bød min kæreste på ophobning og dræning af 10L væske i bughulen, sammenklappet lunge, blodprop i halsen og sammensnøret æggestok, så fik tårerne frit løb i stort set en hel dag. Vi var frustreret og bange, men heldigvis lukkede hullet sig af sig selv, og vi undgik en operation, hvilket idag, betyder at min datter, hvis navn selvfølgelig blev Victoria, frit kan dyrke alt det sport hun har lyst til uden problemer… Så da jeg blev spurgt af Morten, om jeg ville være med til PULS, var det naturligvis meget nemt at sige ja, da jeg selv har haft hjerteproblemet tæt inde på livet og gerne vil hjælpe til med at indsamle penge til Hjerteforeningens forskning af denne desværre stigende tendens til, at sportsudøvere uden at vide de fejler noget, falder om.

Henrik Bartholdy – nuværende partner i nordens største event – og marketingbureau 
Jeg har valgt at lægge mine frivillige kræfter i PULS, da jeg føler jeg har noget at bidrage med. Jeg har selv arbejdet med sponsering i mere end 20 år – senest hos Brøndby IF og vil meget gerne hjælpe til med at sætte fokus på unge og sportsfolk med hjerteproblemer. Jeg håber, at jeg med mine kompetencer kan bidrage til PULS og er glad for at være i team med så mange dygtige folk“.

Randi Voldbakken – eventkoordinator
“Hvor er det fantastisk at hjælpe andre. Jeg var glad for at hjælp til ved PULS i 2016 og glæder mig til at hjælpe til ved PULS 2018.”

Kent Ewert – sponsor- og netværks facilitator
“Jeg har takket ja til at være med på holdet omkring PULS, da jeg finder det vigtigt. Vi skal sammen sætte fokus på unge og sportsfolk med hjerteproblemer. Jeg ser frem mod at bidrage ved PULS”.

Anja Bruun – Head Of Sponsor hos Unibet
“Jeg synes, at PULS er et super spændende tiltag, og jeg er glad for at kunne bidrage med mine input, da jeg synes, at området får for lidt fokus”.

Nicolai Kaas Nordstrøm – kommerciel direktør hos B93
“Jeg er stolt over at være med omkring PULS, da jeg synes, at det er et fantastisk projekt. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang”.

Stephanie Kiki Jensen – projektleder hos Eventually
Grunden til, jeg har valgt at være en del af PULS teamet er, at alle de mennesker, som er med i teamet, er folk som af en eller anden baggrund har valgt at støtte op om dette fantastiske projekt. Al den tid, alle de tanker og alle de mennesker, som bruger deres fritid på dette projekt, kan alle se hvor fantastiske det er at kunne gøre noget for nogle andre. Det at vi kan være med til at hjælpe andre igennem dette projekt er en kæmpe oplevelse. Jeg arbejder inden for eventverdenen til daglig, men det har altid været fristende for mig at lave noget velgørenhed af en eller anden art. Derfor er dette en kæmpe mulighed for mig at kunne bruge mine kompetencer og være med til at gøre noget godt for andre.”

Preben Vridstoft – projektleder hos TV2
Jeg er glad for at være med på holdet, både i 2016 og har takket ja igen i 2018. Jeg synes, at PULS er et godt projekt og vil bidrage så godt jeg kan.

John Berger – tv-producer
Jeg er imponeret over, hvad PULS 2016 resulterede i. Altid var der frivillige med overskud og et smil. Virkelig imponerende. Jeg er klar på en ny omgang ved PULS 2018.

Dorthe Daugaard – Projektkoordinator hos Messekoordinator
Jeg har valgt at engagere mig i Puls, da jeg synes, at det er et spændende velgørenhedsarrangement, og jeg vil gerne være med til at gøre en forskel for dem, der dagligt kæmper med hjerteproblemer.

Daniela Mazza – Marketingkonsulent/eventmanager hos Danske Bank
“PULS er et super fedt initiativ, som jeg håber jeg kan bidrage til. Jeg er super glad for at være med på holdet og arbejde sammen med en masse dygtige og inspirerende folk.”

Lasse Spangenberg – designer
“Jeg har takket ja til hjælpe ved PULS, og er glad for jeg kan være med til at gøre en forskel. Hjerte-kar-sygdomme kan ramme os alle, og vi skal have sat fokus på unge og sportfolk med hjerteproblemer. Jeg et glad for at støtte PULS og hjerteforeningen”.

Hvis ovenstående citater ønskes til brug i forbindelse med PR eller andet, kontakt Martine Jacobsen på martine_greve@hotmail.com. I denne forbindelse kan billeder også efterspørges.