Historien bag PULS

Vidste du, at alt er sponsoreret? Det er nemlig konceptet bag PULS – alle arbejder frivilligt, og alt er sponsoreret. PULS er det første indsamlingshow nogensinde, hvor alt er sponseret. Men hvordan startede PULS egentligt?

Morten Wessel – initiativtager til PULS – havde dyrket sport i mange år og oplevede, at flere bekendte og folk han havde dyrket sport med, var begyndt at få hjerte-kar-sygdomme. Kendetegnende ved alle bekendte var, at de var forholdsvis unge. Morten gik i gang med at lave research og fandt ud af, at flere og flere unge var begyndt at få hjerte-kar-sygdomme, og at der var god grobund for at sætte fokus på unge. Hvorfor falder umiddelbare sunde og raske sportsfolk pludselig om?

Derfor valgte Morten at starte PULS. Ideen og grundtanken ved PULS er, at intet må koste noget og alt skal være enten sponseret eller doneret. Samtidig skal alle artister optræde vederlagsfrit og alle frivillige ligeledes. DET er PULS´ DNA. Dét er velgørenhed. Der skal fokus på unge og sportsfolk med hjerteproblemer, og der skal indsamles så stort et beløb som muligt til Hjerteforeningen.

Ønsker du at være sponsor? Kontakt Morten Wessel på morten@gapro.dk eller på telefon 61 60 29 08.